ovim putem se ispričavam ako sam koga povrjedija a mislim da nisam i zato neznam zašto sam blokiran od strane administratora na prvoj i jedinoj temi gdje sam napisao 2 posta gdje nisam nikoga imenovao ni sl.. Mislim da su moji postovi bili u skladu demokracije što se nebi moglo reći za blokadu pisanja.
HVALA gos. LENK !!
zašto sam blokiran
-
- Član SSH
Re: zašto sam blokiran
Kako blokiran...pa vidiš da pišeš po forumu !!
Ako imaš Ban onda ne možeš pisati !?
Ako ne treba jesti u dva ujutro...čemu onda svijetlo u hladnjaku ???
Ante Brletic wrote:Kako blokiran...pa vidiš da pišeš po forumu !!
tipičan primjer povjerenika misli da je pametan a članovi (koji nisu privilegirani) ovce glupe (u ovom primjeru smatra da sam ja ovca). Prepametni Ante DA mogu da pišem ali na ovoj temi a ona prethodna postala mi nedostupna u bilo čemu pa budi iskren i objasni zašto, koga su dirnula ona moja 2 posta.
Last edited by boro-67 on 20 Mar 2014, 22:08, edited 1 time in total.
-
- Site Admin
Post nije blokiran već je prebačen u prikladniju kategoriju i nastavlja se, postoje čak i odgovori na tvoja pitanja.
Razlog zašto Ti to ne vidiš leži u činjenici da nisi pročitao viewtopic.php?f=20&t=9
Razlog zašto Ti to ne vidiš leži u činjenici da nisi pročitao viewtopic.php?f=20&t=9
Etno kuća
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
Nemam rječiAndre Lenk wrote:Post nije blokiran već je prebačen u prikladniju kategoriju i nastavlja se, postoje čak i odgovori na tvoja pitanja.
-
- Član SSH
Ovo što si napisao nema nikakve veze sa dijelom foruma "Kutak za rail fanove" / "video" ... admin će ti opet prebaciti post na "pravo" mjesto a ti ćeš se buniti da te blokira
Strojevi se, za razliku od ljudi - mogu popraviti...
ja ne mogu do pravog mjesta, sorry!Anto Dankic wrote:Ovo što si napisao nema nikakve veze sa dijelom foruma "Kutak za rail fanove" / "video" ... admin će ti opet prebaciti post na "pravo" mjesto a ti ćeš se buniti da te blokira