Dobro došli u Parlaonicu!

iskustva iz BiH, Srbije, Slovenije....
Dalibor Petrovic
Moderator
Posts: 888
Joined: 03 Feb 2010, 22:51
Location: Bjelovar / Zagreb
Contact:

Dobro došli u Parlaonicu!

Unread post by Dalibor Petrovic »

Dobro došli u „Parlaonicu“ – forum hrvatskih strojovođa i njihovih prijatelja iz Hrvatske i cijeloga svijeta. Ovo je Vaše virtualno mjesto gdje možete reći, bolje rečeno napisati, i objaviti Vaša razmišljanja, prenijeti Vaša iskustva i poruke, ali možda nešto i naučiti od drugih sudionika. Ovo je Vaš virtualni prostor u kojem se možete osjećati kao kod kuće kada slobodno i bez ikakve zapreke iznosite svoja promišljanja o svemu što zanima ili tišti strojovođe, ostalo strojno osoblje i sve druge radnike željeznice, ali i njihove obitelji i prijatelje.

E-tim Sindikata strojovođa Hrvatske, koji će se brinuti da u „Parlaonici“ svi – pod jednakim uvjetima – imaju jednaka prava u iznošenju svojih razmišljanja, trudit će se da se „Parlaonica“ permanentno usavršava i da raznolikošću svojih tema pobuđuje razne rasprave iz kojih će se, vrlo vjerojatno, izroditi i dobre ideje koje u konačnici mogu pomoći svima – i strojovođama, i ostalom strojnom osoblju, i svim željezničarima, i svim korisnicima željezničkih usluga.

Pristup „Parlaonici“ moguć je svima, bez obzira jesu li ili nisu članovi Sindikata strojovođa Hrvatske koji je vlasnik foruma, bez obzira od kuda dolaze i čime se bave. Svi registrirani korisnici mogu sudjelovati u raspravama u svim kategorijama (osim jedne) bez ograničenja, ukoliko se, naravno, drže pravila ponašanja – kao u ostalom i svugdje. Jedina kategorija koja je rezervirani samo i isključivo za članove Sindikata strojovođa Hrvatske jest kategorija „Sindikalne aktivnosti“ u kojoj članovi SSH mogu pročitati informacije o radu sindikata, raspravljati o njima, predlagati aktivnosti, ocjenjivati rad, kritizirati i sl. kako na razni Predsjedništva SSH tako i po podružnicama. Ukratko, u ovoj kategoriji članovi Sindikata strojovođa Hrvatske mogu pročitati i raspravljati u svojoj „kući“ o svojim „kućnim“ stvarima na način kako oni misle da je potrebno, a bez da time opterećuju one koji ne žive s njima u toj "istoj kući“. Upute o pristupu ovoj kategoriji se nalaze u viewtopic.php?f=20&t=9 ili ih možete zatražiti od administratora.

I za kraj, hvala onima koji će svojim učešćem upotpuniti ovo mjesto i zaokupiti pažnju ostalih sudionika bilo kojim postom bilo kojeg sadržaja; hvala svima koji će svojim britkim prstom doprinijeti da „Parlaonica“ bude zanimljiva, ponekad i oštra; hvala – ukratko – svima koji će na taj način doprinijeti da „Parlaonica“ pomogne u radu i funkcioniranju prvog hrvatskog sindikata – Sindikata strojovođa Hrvatske.
Ako se boriš - možda ćeš izgubiti. Ako se predaš - sigurno si izgubio!
Locked