Page 1 of 1

sjecanje

Posted: 28 Jul 2010, 21:58
by diana
Moj suprug je bio strojovoda, volio je svoj posao. Razbolio se i otisao u mirovinu. Imao je samo 50 godina kada je izgubio bitku,bolest je bila jaca. Morao je poci. Nikada nitko iz kolektiva za vrijeme bolesti nije se sjetio pitati da li nam sto treba,a sami smo placali kemoterapije, sami financirali odlaske u Zagreb gdje se lijecio. Imao je karcinom. Otisao je a njegove kolege nisu niti pokucali na nasa vrata a kamoli ponudili bilo kakvu pomoc.Hvala im sto su se sjetili da je moj muz strojovoda i sto su ga ispratili tako da je lokomotiva zasviral sto je mojoj djeci mnogo znacilo. To je sve sto smo dobili od strojovoda. Bio je ponosan i svi su to znali, nikada nije pokazao koliko mu je tesko, uvijek nasmijam i dostojanstven. Kada su se skupljala financijska sredstva za potrebite na zeljeznici uvijek bi se odazvao, za sebe nije trazio. Ali zar se netko nije mogao sjetiti da i on i sada njegova obitelj postoji. Budite ljudi, budite solidarni i nemojte zaboraviti da i lijepa rijec ponekad mnogo znaci. Nemojte misliti samo na sebe, moj muz , kao i mnoge kolege koje su morale poci,zasluzuju da ih se sjetite. Upaljena svijeca na grobu kolegama, skoro pa nista ne kostaju za jedan sindikat. Hvala

Re: sjecanje

Posted: 28 Jul 2010, 22:36
by namil
Nadam se da administrator zna o komu je riječ i očekujem pozitivnu reakciju, na nečiji očiti propust iz vrha sindikata...
MOJA ISKRENA SUĆUT ZA NEPOZNATOG KOLEGU...

Re: sjecanje

Posted: 29 Jul 2010, 08:24
by Dalibor Petrovic
Iskreno suosjećamo s Vama, poštovana diana. Tužna je i sama pomisao da ste izgubili supruga, a kamo li sve ostalo.
Međutim, iz Vaše e-mail adrese otvorene na g-mailu koju ste ostavili na ovom forumu, ne možemo razabrati od kuda ste Vi i Vaš pokojni suprug (koja podružnica) niti možemo zaključiti o kojem se našem kolegi radi.
Ukoliko bi ste bili ljubazni, pa nam javili te podatke (može i privatnom porukom ili e-mailom na adresu retuc@ssh.hr ili info@ssh.hr), bili bi smo Vam neizmjerno zahvalni jer bi smo mogli provjeriti gdje smo zakazali te tako spriječiti da možda još negdje ne učinimo nešto takvo.
Bez obzira što u SSH ima oko 2000 članova i što predsjednik i ja ne možemo fizički stići biti u svih dvadeset podružnica, iskreno i s najdubljim osjećajem bola i suosjećanja s Vama ispričavam se u ime onih koji su trebali voditi brigu da do ovakvog propusta ne dođe.

Unaprijed hvala na dostavljenim podatcima.