Dobro došli,

Poštovane članice i poštovani članovi SSH.

Razgovarajući o problemu dezinformiranja i bezobraznih laži, zaključili smo da za takvu situaciju nisu krivi oni koji vole obmanjivati i dezinformirati, nego naprotiv – mi koji bi trebali više raditi na informiranosti, tj. potruditi se da činjenice i točne informacije dođu do svih. 

U vremenima kad se svi „posipaju pepelom“ i ništa ne rade nego traže opravdanja, mi smo odlučili drugačije – prihvatiti se još više posla, nametnuti ritam, tempo, postaviti visoke standarde.

Vjerujemo da, gledajući ovu stranicu, razumijete zašto je i nama i dizajneru i tehničkoj podršci i svima ostalima koji su doprinijeli njenom preporodu trebalo više od tri mjeseca.

Jednako smo uvjereni i da ćete Vi, koji činite ovaj Sindikat, kao i prijatelji koji će nas posjećivati na ovoj stranici, zasigurno naći pokoju, veću ili manju grešku, da ćete se sjetiti pokoje dobre ideje o tome kako bi ova – Vaša – stranica bila još bolja i funkcionalnija, da ćete ponekad imati potrebu kritizirati i stranicu i nas koji je uređujemo… I zato Vas molimo – podijelite to sve s nama – bit ćemo Vam neizmjerno zahvalni a Vaša će stranica biti sve boljom i boljom.    

        
Zahvaljujemo se svima Vama koji ste svojim posjetima ovoj stranici „nakucali“ brojku veću od 100.000, koliko je posjeta bilo samo u prošloj godini.

Zahvaljujemo se također i Vama koji ste sada ovdje i koji ćete to činiti u buduće, nadamo se i češće, a mi ćemo se potruditi da za to imate razloga.